ΑΡΧΙΚΗ | ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ - Typoidea
Αρχική
Ποιοί είμαστε
Επικοινωνία
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιοί είμαστε


Η typoidea ξεκίνησε ως μικρό τυπογραφείο πριν από πολλά χρόνια στην περιοχή του Κιάτου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Κόρινθο.

Σήμερα η typoidea έχει μετεξελιχθεί σε εργαστήριο γραφικών τεχνών όπου μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αναλάβουμε να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες σας για οποιοδήποτε θέμα γύρω από τις γραφικές τέχνες και τις εκτυπώσεις, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους, προγράμματα λογισμικού και μηχανήματα.

Στην typoidea θα βρείτε ουσιαστικά 3 τμήματα ανεξάρτητα αλλά και συνεργαζόμενα μεταξύ τους:

Γραφικές τέχνες - Τυπογραφείο

Σφραγίδες

Προσκλήσεις, Μπομπονιέρες και Στολισμοί γάμων - βαπτίσεων

 

Η μέθοδος μας


"Χειροποίητο" Η μεθοδος μαςΑρχικά αφιερώνουμε χρόνο για να συζητήσουμε μαζί σας και να καταλάβουμε τις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, επεξεργαζόμαστε την ιδέα σας ή την παραγγελία σας και με τη χρήση κατάλληλων προγραμμάτων λογισμικού, τη σχεδιάζουμε και την αποτυπώνουμε σε ηλεκτρονική μακέτα. Ανάλογα τον αριθμό των αντιτύπων, τα χρώματα ή την επιθυμία σας τυπώνουμε ψηφιακά ή Offset προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην χαμηλότερη τιμή.

Σε όσους είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τη διακόσμηση του εντύπων, παρέχουμε δείγματα προκειμένου να σας βοηθήσουν στην αρχική επιλογή. Κατά το στάδιο της επεξεργασίας και πριν την εκτύπωση, σας ενημερώνουμε για το τελικό αποτέλεσμα και εφ' όσον σας ικανοποιεί προχωρούμε στην εκτύπωση.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται στο εργαστήριο μας, προκειμένου να ελέγχουμε την ποιότητα και δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε εσάς που μας εμπιστεύεστε.